Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

למעטפת :
3 כוסות בורגול דק לשטוף היטב ולהשרות במים פושרים כחצי שעה ולסנן.
להוסיף
2 כוסות סולת 1/4 כפית מלח
1/2 כוס קמח ולערבב היטב עד לבצק נעים
חסר מעט מים להוסיף בהתאם.ולהניח במקרר עד למילוי.

למילוי :
לסנן קופסא אפונה וגזר
לאדות 1 בצל קצוץ גדול
1/2 צרור פטרוזיליה טחון
2 עלי כרפס טחונים והמשיך לאדות למספר דקות
מלח פלפל שחור ותבלין בהרט לקובה … 1/4 כפית מכל תבלין
או לפי טעמכם האישי.
לערבב הכל יחד .
לפתוח על כף היד מעט מהמעטפת מילוי ולסגור …וכך להמשיך עד סיום הקובות.
לקחוף לחתוך לבשל 3-4 סלק אדום 3 עלי כרפס קצוצים
לבשל עד לרכות הסלק . תלוי בצבע הסלק עם הוא מעט בהיר להוסיף כף רסק.
אני מבשלת את הרוטב לכיוון החמוץ מתוק…
סוכר , מלח, מלח לימון
או תרכיז רימונים
זה לפי טעמכם האישי …

בהצלחה ❤️

קובה בורגול צימחונית_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים