Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו סולת
כפית מלח
קצת פלפל שחור
בערך כוס וחצי מים.. צריך להרגיש את הבצק..אולי צריך פחות או אולי קצת יותר

לכסות ולהניח בצד למנוחה

חצי קילו בשר טחון
בצל קצוץ
פטרוזילה,נענע,עלי סלרי קצוצים
מלח פלפל שחור בהרט וטיפה הל
לערבב הכל.. לא מטגנים את הבשר!

בסיר רחב מטגנים בצל מוסיפים קצת שום.. הל, בהרט, מלח,פלפל,אני הוספתי פפריקה חריפה לטעם.. רסק עגבניות / אפשר לגרד עגבניות..

טיפה סוכר לערבב ולהוסיף מים ..ברתיחה להוסיף מיץ לימון …לטעום לתקן תיבול אם צריך.. ואם אין לכם התנגדות לאבקת מרק עוף אז זה הזמן להוסיף קצת..

לגלגל את הקובות להכניס לסיר..לבשל רבע שעה ולהכניס את הבמיה הקפואה(אחרי ששטפנו אותה במסננת)

בישול של עוד רבע שעה.. אפשר לפזר מעל עוד נענע ועלי סלרי קצוצים

קובה במיה מושלם
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים