מצרכים –
500 גרם פילה בקלה
300 גרם פילה נסיכת הנילוס
1 צרור פטרוזיליה
1 בצל גדול
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח
2 ביצים
5 כפות פירורי לחם
ציפוי –
2- 3 ביצים
1 וחצי כוסות פירורי לחם
לטיגון – חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה –
במעבד מזון טוחנים את הבצל והפטרוזיליה מעבירים לקערה , טוחנים את הדגים בפולסים שלא יהיה משחה ( טוחנים עוצרים טוחנים עוצרים …) מעבירים למסננת עד שלא נותר טיפת מים ומשם לקערת הפטרוזיליה והבצל .
מוסיפים מלח , פלפל וביצים ולערבב להוסיף את פירורי הלחם מערבבים לתערובת אחידה שומרים במקרר 10 דקות .
בעזרת הידיים לחות יוצרים קבבים / או כדורים ובעזרת כף היד מועכים קלות , מעבירים לביצים ומצפים בפירורי הלחם , מחממים שמן זית מטגנים את קבב הדגים דקה מכל צד עד קבלת צבע זהוב.