Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 תפוחי אדמה
4 ביצים
2 כפות בצל מטוגן
חופן כוסברה קצוצה
חופן פיטרוזיליה קצוצה
3 כפות פרורי לחם.
כפית מלח
כפית כורכום
פלפל שחור
מעט פפריקה מתוקה
כפית כמון.

אופן ההכנה
בסיר רחב להרתיח את תפוחי האדמה.
עד שיהיו ממש רכות( כמו פירה).
לקרר הייטב.
למעוך את התפוחי אדמה
להוסיף בצל מטוגן
כוסברה ופיטרוזיליה.
להוסיף ביצים ותבלינים
ולערבב הייטב.
לקחת 2 ביצים לטרוף הייטב
להוסיף מעט מלח , פלפל שחור
ופפריקה.
לעררב הייטב.
להכין את הקציצות .
אני מילאתי עם ביצה קשה באמצע
וסגרתי.
הרתחתי 3 ביצים,
חציתי ל-4 ומלאתי.
לחמם שמן( לא עמוק מידי)
לטבול את הקציצות בביצים
ולטגן.

מתכוןמתכון

קציצות מחמאר מטוגנות  עם ביצה❤️_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

298 מתכונים