Share with:


בשרי

אופן הכנה


כל ביס מרגישים את הצנובר הקלוי ‏את הבצל ‏המטוגן עם הבשר ותבלינים אי אפשר להסביר כמה ‏שזה טעים

כוס חד פעמית שתייה קרה

מצרכים לבצק
חצי קילו ‏בורגול דק(גריש
2 כוסות קמח ‏מנופה
1/4 כוס שמן
‏ ‏כפית מלח
‏כפית פלפל שחור

למלית
1/2 קילו בשר
1/2 ‏צרור פטרוזיליה ,
ארבע חמש בצלים קצוץ ,דק כוס צנוברים ,קלוי
‏פלפל שחור כפית בהארט כפית כמון כפית פפריקה אדומה כפית מלח כפית 2 שיני שום,

הכנת הבצק ‏לקובה
‏להשרות ‏את הבורגול ‏במים עד כיסוי מלא שעה וחצי
כעבור שעה וחצי לשחות את המים המיותרים לשפוך את הבורגול ‏למסננת דקה ‏שכל הנוזלים יצאו להעביר לקערה גדולה להוסיף קמח תבלינים שמן ללוש הכל עד שנוצר בצק רך ונעים בשום פנים ואופן לא נוסיף מים להכין עיגולים קטנים לפתוח כל עיגול עם הבוהן ‏ ‏
לשים כפית מהמלית ‏לסגור לצורת ‏אתרוג ‏ לטגן בשמן עמוק

הכנת המילית
1/2 ‏קילו בשר ארבע חמש בצל קצוץ
‏לטגן את הבצל עד להזהבה ‏להוסיף את הבשר להמשיך לטגן‏ להוסיף את התבלינים ‏לבשל על אש נמוכה עד שהמים מצטמצמים נגמרים ‏להוסיף את הצנובר ‏ואת הפטרוזיליה ‏לערבב ‏לשים בצד להתקרר .

קובה בורגול
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים