Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו בשר טחון
בצל
תפוח אדמה
כוזברה
לקצוץ את הירק מכשיר קוצץ
לתבל תבלין קציצות פלפל כרכום
פירורי לחם שמן לערבב טוב את העיסה להוסיף מיים לעיסה רבע כןס לשים בצד
להרתיח את הזתים המגולענים כמה פעמים להוציא מרירות לשטןף לסנן
לקחת סיר רחב לטגן גמבה אדומה פלפל חריף כוזברה שום להפיץ טוב טוב
להוסיף שש עגבניות קצוצות להקפיץ טוב טוב להוסיף מיים לפי צורך לתבל פפריקה פלפל מרק פרוןה כמון
לכדרר את הכדורים לשים בסיר לבשל עשרים דקות להוסיף את הזיתים
לקראת הסוף להוסיף שתי כפות רסק עגבניות לנער את הסיר
לעטר עם כוזברה לבשל על אש קטנה לא הרבה מים

להוסיף לקציצות
מרק פרווה
מלח

קציצות בקר עם זיתים
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים