Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו אורז שטוף ומושרה לשעה במים
להוציא את המים לשים בקערה יחד עם :
חצי קילו בשר טחון חזה עוף ,כף מלאה מלח ,כף מלאה בכורכום וכוס וחצי מים מהברז.לערבב הכל ולתת מנוחה כ10 דקות .(במידה והעיסה יבשה מדי ניתן להוסיף עוד קצת מים) למילוי :חצי קילו בשר אדום טחון 10 עלי כרפס ו2 בצלים גדולים …
לטחון בסלייסר .להוסיף מלח פלפל שחור ובהרט
לערבב הכל יחד
לחלק את האורז לכדורים
לפתוח כל כדור למלא בבשר ולסגור (ראו תמונה בתגובות)
אחרי המילוי יש להרתיח סיר עם חצי גובה מים כף מלאה של כורכום וכף מלח
מרתיחים כל פעם כ6-7 קובות כ5-7 דקות
לאחר שהרתרחנו את כולם הם נכנסים לטיגון קל כדאי לקבל קריספיות

לא חובה זה טעים גם ככה
מטורף כמה שזה טעים

מתאים לחולי צליאק ..

קובה אורז עירקית
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1163 מתכונים