Share with:


בשרי

אופן הכנה

לכופתאות
3 תפוחי אדמה בינוניים
2 קישואים
1 גזר
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט כורכום לצבע( לא חייב)

**לטיגון:
חצי כוס שמן וכוס קמח מצה.

אופן ההכנה:
1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, את הגזר והקישואים לעמות זאת- אפשר לקלף.
2. מסננים נוזלים, קולפים את תפוחי האדמה ומניחים לזה להתקרר בערך 10 דקות .
3. מתבלים, מועכים ומערבבים.

למילוי
500 גר' בקר עגל טרי טחון
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1 בצל לבן קצוץ דק
חצי כף מלח
חצי כפית פלפל שחור
מעט בהרת
כפית שטוחה פפריקה מתוקה
כף שמן

אופן ההכנה:
1. מחממים שמן במחבת, מניחים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות
2.מוסיפים את שאר המצרכים ומטגנים כחמש דקות תוך כדי ערבוב
3. מורידים מהאש ומניחים לזה להצטנן.
שלב ההרכבה והטיגון:
1. לוקחים ביד מהפירה שהכנו, ממלאים בכף גדושה ממילוי הבשר (אני אוהבת הרבה מילוי),
טובלים בקמח מצה ומטגנים במחבת עם שמן חם

כופתאות ירק במילוי בשר טחון
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים