Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים
חצי קילו בשר טחון.
לגרד בצל.
לגרד תפוח אדמה.
עלי פטרוזיליה קצוצים..
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
פירורי לחם.
ביצה..
לערבב הכל ולשים חצי שעה במקרר..

לרוטב..
בצל קצוץ.
3 שיני שום קצוצים.
4 עגבניות מגורדות.
1 רסק עגבניות קטן..
שקית אפונה חלוטה במים חמים.
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות.
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
פפריקה מתוקה.

הכנה
לכדרר את הקציצות ולהזהיב…
בסיר רחב להזהיב את הבצל קצוצ במעט שמן…
להוסיף את השום ולהזהיב..
להוסיף פפריקה אדומה לערבב .
להוסיף את העגבניות ורסק העגבניות..
ואת התבלינים לכסות במים ולבשל 10 דקות…
להוסיף אפונה ותפוחי אדמה ולבשל עוד רבע שעה…

להוסיף קציצות ולבשל עוד 30 דקות על להבה נמוכה.

קציצות בשר עם אפונה ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים