Share with:


בשרי

אופן הכנה

למעטפת הקובה:
2.5 כוסות סולת
1/2 כף מלח
1 כוס מים

.

הכנה:

בקערה, מניחים את הסולת והמלח ומערבבים עם קצות האצבעות
מוסיפים את המים בהדרגה. בכל פעם כוס, עד הכוס האחרונה, אז מוסיפים בכל פעם מעט מן המים, תוך כדי ערבוב מתמיד בעזרת הידיים. המרקם של הקובה צריך להיות רך מאוד ולא גרגירי כלל. מניחים לתערובת לעמוד כ-10 דקות (בשלב הזה, אם צריך מוסיפים עוד מעט מים)

למילוי
500 גר' בשר טחון
חופן פטרוזיליה
בצל גדול מגורר1
כף שטוחה מלח
כף שטוחה פלפל
כפית פפריקה
1/2 כפית בהרט
הכנה: בקערה מערבבים הכל עושים כדורים קטנים ושוב עוברים למעטפת לוקחים כדור משטחים וממלאים בפנים בקציצת הבשר.

למרק:
מעט שמן
2-3 סלקים מרוקקים/קצוצים דק (איך שאתם מעדיפים)
בצל קצוץ 1
כפית מלח לימון
כפית מלח
3 כפות סוכר
1/2 כף רסק עגבניות
1/2 כף פפריקה מתוקה+חריפה
מים בגובה תכולת הסיר

 

הכנה:

מטגנים במעט שמן את הבצל מוסיפים את המים והסלק ומרתיחים בערך 20 דק מוסיפים את התבלנים והקובות ומבשלים שוב 20-30
כדאי להגיש בתוספת אורז
תהנווווו

טיפ לצבע מוווושלם..
אז ככה , קודם כל חשוב לזכור שלסלק יש עונות, כשהוא בעונה ריח האדמה משכר וצבעו לאין ערוך וכמו כן, מה לעשות כשהוא לא בעונה תמיד תקבלו צבע חלש יותר.
לקבלת גוון מהמם אנחנו משתמשים במים שהורתחו עם הסלק לבצק המעטפת של הקובה.
כך מקבלים בצק בגוון ורוד שצבע מתחזק עוד יותר בזמן הבישול

קובה סלק
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים