Share with:


בשרי

אופן הכנה

מילוי הפסטל
לקלות 2 חצילים על הגז לצנן ולרוקן את תוכן החציל ולהניח בצד
לטגן 2. 3 בצלים קצוצים דק עד להזהבה קלה ולהוסיף חצי קג" בשר טחון ולהמשיך לטגן עם הבשר עד שצבעו נהפך לאפור חום ,
להוסיף כפית פלפל שחור , אבקת מרק בצל ואת החציל הקלוי ולערבב את כל המרכיבים

לצן ולהניח בצד,
לרדד עלה מבצק עלים דק כמה שאפשר ולמלא במילוי הבשר, לגלגל לרולדה ולספירלת שבלול

להניח בתבנית אפייה על גבי נייר אפיה
למרוח בביצה ובשומשום, ניתן להכין רוטב פטריות;

לטגן 2. 3 בצלים לפרוסות דקות עד לשקיפות להוסיף 2 3 סלסלות פטריות שיטאקי ולטגן עם הבצל עד לצמצום הנוזלים,להוסיף כף גדושה מרק בצל ,אבקת מרק פטריות, כפית פלפל שחור ו2 כוסות מים ולבשל על אש נמוכה

לפני סוף הבישול לקחת כוס מלאה במים עם כף קורנפלור ולערבב היטב ואז לשפוך על הרוטב למעט סמיכות להמשיך לבשל עוד דקה שתיים ולכבות את הגז
ניתן להגיש בצמוד לפסטל.

פסטל ממולא בבשר טחון בצל מטוגן וחציל קלוי
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים