לטגן בשמן 1 חבילה במיה (סנפרוסט) עד להזהבה.
להוציא לנייר סופג.
לתערובת הקציצות:
חצי קילו בשר בקר טחון
1 בצל מגורד
מלח, פלפל שחור ופפריקה אדומה
פטרוזיליה קצוצה
לערבב היטב וליצור עיגולים
במקביל יש להכין את הרוטב:
להניח בסיר
4/5 עגבניות טריות מרוסקות
4/5 שיני שום חתוכים
1 כף רסק
לאדות על האש ולהוסיף 2 כפות סוכר
1 לימון סחוט
חצי כף מלח,פלפל שחור ופפריקה אדומה וכוס מים חמים
להביא לרתיחה.
הרוטב צריך להיות סמיך.
להוסיף את הקציצות להמשיך לבשל על אש קטנה
ועל זה יש להוסיף את הבמיה שטוגנה ולהמשיך לבשל על אש קטנה.