Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

……לכל מי שביקש…תהנו

רכיבים
2 קופסאות טונה מסוננות (השתמשתי בסטארקיס עם שמן)
2 תפוחי אדמה מבושלים ומעוכים לפירה.
2 גזרים מבושלים – מעוכים לפירה (או בטטה ביינונית מבושלת, או אפשר לגרר ללא בישול.
עלי פטרוזיליה קצוצים (אפשר לשלב).
עלי כוסברה/שמיר קצוצים…(עלי מנגולד קצוצים)
3-4 גבעולי בצל ירוק קצוצים, כולל הירוק.
בצל גדול קצוץ דק.
4 ביצים.
קוואקר דק, מעט סולת או פירורי לחם.
תיבול: – מלח, פלפל שחור, כוסברה יבשה טחונה, מעט כמון, קורט פפריקה חריפה או מתוקה, מעט כורכום.
אבקת מרק עוף – פרווה

אופן ההכנה
*מועכים את תפוחי האדמה והבטטה/הגזרים לפירה ושמים בקערה.
*מוסיפים את הירוקים הקצוצים
*מוסיפים את הטונה המסוננת והמפוררת..
*פירורי לחם/קוואקר/סולת, ביצים – ומתבלים…
*מרטיבים ידיים, יוצרים קציצות..ומטגנים…

קציצות טונה מהממות_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים