מתכון סיגלית ימין
מצרכים
1/2 קילו בשר
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
שני בצלים גדולים
שני כפות רסק עגבניות
6 תפוחי אדמה
ארבע כפות שמן
תבלינים
כפית מלח
כפית פפריקה
כפית בהארט
כפית כורכום
כפית פלפל שחור
אופן הכנה
לקצוץ את הפטרוזיליה את הכוסברה את הבצל ולהוסיף לבשר להוסיף תבלינים שני כפות שמן לערבב טוב לשים במקרר בינתיים נכין את הרוטב לקצוץ בצל לשים בסיר עם שני כפות שמן לטגן עד אז אהבה להוסיף שני כפות גדושות של רסק עגבניות תבלינים כוס מים את תפוחי אדמה להביא לרתיחה ברגע שהרוטב רותח להנמיך את הגז להוציא את הבשר מהמקרר ליצור כדורים קטנים לשים בתוך הסיר בעדינות לבשל 45 דקות לקראת הסוף לפזר כוסברה מעל בתיאבון בהצלחה