Share with:


בשרי

אופן הכנה

כוס שעועית וכוס חומוס שהושרו למשך לילה
לסדר בסיר, להוסיף בשר מספר 8 חתוך תפוחי אדמה ובטטה. לתבל כף פפריקה כף אבקת מרק חצי כף כמון מלח פלפל ושמן. להוסיף כף סילאן
5 שיני שום שלמות לא קלופות
למלא מים עד כיסוי התפוחי האדמה, להביא לרתיחה, להנמיך כשעתיים. בנתיים נוסיף ביצים שבישלנו במים לסיר.
חיטה (לא בפסח)
על כל כוס חיטה כוס וחצי מים
בקערה לשטוף היטב
כף פפריקה כצי כף כמון מלח פלפל ושמן 2 שיני שום לא קלופות. לערבב היטב להוסיף מים, ולשקית קוקי לתוך סיר החמין

כל הלילה על פלטה מכוסה היטב או בתנור על 100 מעלות. הכי חשוב להרתיח את החמין שיבעבע לפני שכנס לפלטה/ או לתנור. כל הלילה
אני באופו אישי שמה את החמין ביום שישי מהשעה חמש בצהריים עד לארוחת שבת
בהצלחה בנות❣

חמין_מתכון של אביבה ממן
אביבה ממןספר המתכונים של
מתכון של

אביבה ממן

37 מתכונים