Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בטטה ווארה:(קציצה הודית)

3 תפו"א מבושלים וחתוכים לקוביות
1 פלפל ירוק חריף
3 שיני שום קצוץ
חופן כוסברה קצוצה
1 כפית גרגירי חרדל(שחור)
2/2 כפית כורכום
1 כפית גרגירי כמון
קורט מלח
2 כפות שמן

לבלילת קמח חומוס:

1 כוס קמח חומוס (ניתן למצוא בשווקים ובחנויות תבלינים הודיים)

1/2 כפית מלח

1/4 כפית כורכום

1 כפית אבקת אפייה

מים לפי הצורך

אופן ההכנה:

1 לטגן עם 2 כפות שמן את גרגירי החרדל כמון,שום כוסברה,פלפל חריף ומלח במשך 3 דקות
2 לאחר מכן להוסיף את התפו"א ולהנמיך את האש להוסיף את הכורכום לערבב ולכבות אחרי 3 דקות ולצנן

3.יוצרים קציצות עגולות ובינוניות .

4.מכינים בלילת קמח חומוס: מערבבים את חומרי הבלילה ומוסיפים מים (מעט כל פעם) עד לקבלת בלילה חלקה ולא דלילה.

5.מצפים את כדורי תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים בשמן עמוק וחם עד לקבלת צבע זהוב
בהצלחה רוחמה כהן…🌸🌸🌸

בטטה ווארה:(קציצה הודית)_רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים