Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות
חצי קילו בשר טחון טרי
בצל קצוץ דק וחמש שיניי שום כתושות ,עלי כרפס קצוצים פטרוזליה וחצי חבילה תרד טרי קצוץ.
פרוסת לחם סחוטה וקצוצה עם שאר המרכיבים. ביצה מלח פלפל שחור כרכום כמון מעט תערובת של ראס אל חנות ולערבב היטב. להניח חצי שעה במקרר לאיחוד הטעמים.
לטגן שתי דקות מכל צד
בסיר שטוח בנפרד
לטגן שני בצלים פרוסים ושלוש שיניי שום פרוסות ,להוסיף חמש תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לריבועים גדולים. ועוד שתי בטטות מקולפות וחתוכות גם הן לריבועים. לטגן הכל ביחד להוסיף מלח פלפל שחור כרכום וכמון. להוסיף חצי חבילה של התרד קצוצה לתוך הסיר ולהוסיף מים. כשמתחיל לרתוח להכניס את הקציצות ולכסות את סיר על אש בינונית כחצי שעה או עד שכמעט לא נשארו נוזלים. בתאבון

קציצות בשר עם תרד נימוחות בתוספת תפוא בטטה ותרד_מתכון של ריקי גבאי
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

72 מתכונים