Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חביתה עם כרישה ובצל בתיבול עדין של מלח ופלפל שחור גרוס בלבד – ארוחת ערב קלה, מהירה וטעימה

בצל – יחידה קטנה
כרישה – 2 חופנים – , 2 גבעולי כרישה קצוצים.
4 ביצים Large
מלח – קורט, לפי הטעם.
פלפל שחור – קורט, גרוס – לפי הטעם.
שמן זית – 3 כפות לטיגון.

הכנה:
1. לחתוך את הבצל לפרוסות.
2. לחתוך את הכרישה לחתיכות בעובי של 2 ס"מ.
3. לטגן על במחבת עם שמן הזית את הבצל והכרישה עד שיזהיבו.
4. לטרוף את הביצים, לתבל במלח ופלפל שחור, לשפוך על הכרישה והבצל, לכסות, לטגן כ- 5-10 דקות, להפוך ולטגן גם את הצד השני.

מומלץ להגיש בתוספת סלט סלק:
לבשל 4 סלקים, לתבל במלח, פלפל שחור, חומץ, כמה טפטופים של שמן זית וכמה עלים של כוסברה. אם רוצים אפשר להוסיף בצל קצוץ דק. הערך התזונתי לא כולל את תוספת הסלק.

חביתת כרישה
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים