תפוחי אדמה ,כרובית , חציל וראשי ארטישוק.לפרוס את התפוחי אדמה והחציל לפרוסות את הכרובית להרתיח מעט. ואת ראשי הראשי הארטישוק. להמליח במגש גדול את הכל ולתת מנוחה עד להכנת הבשר. !
לבשר :
קילו בשר טחון ,חבילה פטרוזיליה חצי חבילה כוסברה ו3 עלי כרפס טחון ,2 בצלים גדולים 5 שיני שום …לטחינה בסלייסר .להוסיף לבשר ולתבל ב:מלח ,חצי כף פלפל שחור, חצי כף, כף בהרט 2 ביצים וחצי כוס קמח מצה
למלא התפוחי אדמה ,חציל ,ראשי ארטישוק ,וכרובית…
בעלי הכרובית פשוט לעשות חתך באמצע ולמלא ! אחרי המילוי יש לטגן 3 ביצים רבע כוס מים כף רסק עגבניות לבלילה.ובצלחת פירורי קמח מצה (פירורי לחם ) ביום רגיל . לתחתית : בצל גדול 2 תפוחי אדמה לפרוסות עבות
1 גזר 1 קישוא לפרוס לאורך ,מלח כף בהרט ,כף פפריקה מתוקה מלאה 3 שיני שום שלמים.לבשל כ 15 שעה ולהניח את המפרום על אש קטנה ל3 שעות של שקט כך שיתפוס צבע יפה ! פסח כשר ושמח