Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים
250 גרם בשר עוף טחון
2 בצלים קצוצים דק דק
2 כפות שום כתוש
1 עגבניה מגורדת
1/3 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1 כפית אגוז מוסקט
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף כורכום
1 כף קינמון
מלח לפי הטעם
3 פרוסות לחם רטובים ,סחוטים ומגורדים
1/2 כוס פירורי לחם

(צריך 4 תפו"א ו1 חציל)

אופן ההכנה
1)מערבבים את כל המצרכים טוב טוב עם זה רטוב מדי אז אפשר להוסיף פירורי לחם

2)חותכים את התפו"א לפלחים לאורך ולאחך מכן
לחתוך לכל האורך אבל לא עד הסוף

3)חותכים את החצילים לפרוסות ועושים אותו דבר כמו בתמונה

4)ממלאים את תפוחי האדמה והחצילים

5)מגלגלים בקמח וטובלים
בביצה טרופה עם כף רסק עגבניות בשביל הצבע ומטגנים בשמן שחומם מראש אבל לא עמוק מצד לצד עד להזבה

6)שמים על נייר סופג ומבשלים בסלסה …כל אחד איך שאוהב

מפרום טריפוליטאי ומפרום חצילים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים