Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:
1/2 ק"ג בשר בקר
1 בצל גדול קצוץ דק וסחוט מנוזלים
3 שיני שום טרי קטוש
פטרוזיליה וכוסברה קצוץ דק
1 ביצה
1 כף קמח מצה
2 כפות סולת
מלח,פלפל שחור
1 כפית בהרט
נערבב הכל הייטב ונשים במקרר לחצי שעה

לרוטב:
1 ניקח סיר רחב ונקצוץ חבילה פיטרוזיליה
נוסיף 3 כפות לימון סחוט טרי
1/4 כוס שמן
1 כף כורכום
1 כף מרק עוף
1 נערבב הייטב ולזה נוסיף 2 כוסות מים רותחים נביא לרתיחה ונבשל את הרוטב 20 דקות
2 לאחר מכן ניצור קציצות ונוסיף לרוטב עד להסמכה של הרוטב
בהצלחה רוחמה כהן…🌻🌻🌻

קציצות בשר ברוטב לימוני והמון ירק_מתכון של רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים