Share with:


בשרי

אופן הכנה

נתח שריר מס' 8 אצל הקצב-אפשר לבקש שכבר יחתוך אותו..
להרתיח בסיר לחץ את הנתחים כ-חצי שעה עם 2-3 עלי דפנה וגרגירי פלפל אנגלי

בסיר שמים את כל המרכיבים הבאים יחד:
6-8 שיני שום שלמות קלופות
3 פלפלים יבשים-שטופים
2 גזרים קלופים וחתוכים לאורך וכל אחד ל-4 חתיכות בערך,תלוי בגודל
חופן כוסברה קצוצה
רבע כוס שמן
2 עלי דפנה
גרגירי פלפל שחור שלמים
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה חריפה או צ'ילי גרוס חריף
חצי כפית כורכום
כף כמון
מלח לפי הטעם

מסדרים בסיר את כל המצרכים הנ"ל ועליהם את נתחי הבשר מוסיפים כוס וחצי מים-

גובה המים בסיר צריך להיות בערך עד חצי אם חסר במהלך הבישול והבשר עדיין לא התבשל יש צורך להוסיף מעט מים.

מביאים לרתיחה מנמיכים להבה מבשלים עם מכסה סגור כ-שעה פחות או יותר

הרוטב צריך להיות סמיך לא מיימי אז לא לשים יותר מדי מים.להגשה-לפזר כוסברה טרייה קצוצה מעל.

תבשיל גולש
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים