Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:
1/2ק"ג קורקבנים
3 תפו"א גדולים חתוכים לקוביות בנוניות??
1בצל קצוץ
1 קופסה רסק עגבניות(100ג"ר
1 כף פפריקה
1 כפית פלפל מכלף(או פלפל שחור)
1כפית מלח
4 כפות שמן

אופן ההכנה
1 להרתיח את הקורקבנים כ-40 דק עד שיתרככו

2 בסיר רחב נשים שמן ונטגן את הבצל להזהבה,נוסיף את הרסק עגבניות ונערבב הייטב, נוסיף תבלינים ונערבב שוב נוסיף כוס מים רותחים ונסדר את קוביות התפו"א בעדינות ונמלא מים עד גובה התפו"א נבשל 5 דק

3 נחתוך את הקורקבנים נסדר אותם בסיר ואם יש צורך נוסיף עוד קצת מים רותחים,

נכסה את הסיר ונבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מתצמצם ומסמיך,נקצוץ חופן פטרוזיליה ונפזר.

תבשיל קורקבנים ותפו"א
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים