Share with:


בשרי

אופן הכנה

טעים….ובמיוחד לשבת

לבשל בשר מס' 5 צלי כתף בסיר לחץ או בסיר רגיל כשעה וחצי לשים בפנים בצל חתוך גס פלפל אנגלי כ5 גרגירים, לתבל מעט כרכום לבשל עד רכות מאוד לקרר ממש ולפרוס לשים פרוסות בתחתית הסיר ..

לנקות ולקלף את הגבעולים של הסלק, לחתוך לרצועות לא קטנות, ואת העלים לחתוך גס ולשים מעל הבשר.

לשים 3 כוסות ציר מהבשר אחרי סינון, או מים מהברז להוסיף מעל 5 שיני שום חתוכים מטוגנות קלות, ולתבל מלח כף כמון כפית פפריקה אפשר חריפה מעט פלפל שחור גרוס כפית מרק עוף

לבשל כמעט עד צימצום הנוזלים

לסחוט חצי לימון מעל לעוד 5 דקות ולכבות….

צלי בשר רך ומשובח עם עלי מנגולד
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים