Share with:


בשרי

אופן הכנה

וזה כל כך טעים
היכן כל המרוקאים תספרו לי מה זה מעלה בכם.
מתכון פצצה שקיבלתי מחברה אלופה חופית אלמקייס

מצרכים-
1. חבילה אחת של חומוס קפוא
2. חצי קילו ריאות בקר
3. צרור כוסברה
4. שמונה שיני שום קצוצות
5. כפית כמון
6. כף מרק עוף
7. שתי כפיות פפריקה מתוקה מהולה בחצי כוס שמן
8. שלוש פלפל אדום חריף סודניה
9. שלוש כוסות מים

אופן ההכנה-
1. לפני הכל נשלוק את הריאות בסיר עם מים חמים.
2. לאחר מכן נסנן את הריאות ונשטוף אותם ונחתוך לקוביות של 2X2 .
3. בסיר נכנס את הריאות החתוכות ביחד עם החומוס מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
4. לאחר שהסיר רותח מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ואת שאר החומרים.
5. אחרי שהוספנו את כל החומרים והסיר במצב של רתיחה נוריד מעט את האש ונבשל בערך בין 35-40 דקות. נצמצם את המים עד למצב של רוטב.

מתכון מרוקאי לריאות בקר וחומוס_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים