Share with:


בשרי

אופן הכנה

(6 מנות)
רכיבים:
חבילת פול ירוק ״סנפורסט״ מופשר מראש.
חתיכות בשר אדום
2 מקלות קינמון
חבילת סלק שלמה חתוכה
כמה עלי תרד לטעם
2 עלי כרפס
3 בצלי אירית לפי הטעם
2 בצלים חתוכים בינוני
2 גזרים
ראש לפת חתוך
כפית כוסברה טחונה
עלי נענע לטעם
1/4 צרור שמיר
סלרי לפי הטעם.
מלח לפי הטעם
עריסה לפי הטעם
פפריקה מתוקה לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
ושום כתוש לפי טעם אישי..

אופן ההכנה:
מוסיפים את הבשר והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים מדי פעם מים עד שהבשר יגיע לחצי בישול.
חותכים את כל הירקות ונותנים להם להתבשל טוב בערך כ-10 דקות.
לפני שמסירים מהאש,מוסיפים את הפול הירוק.
למי שיש לו עוסבנה מוסיף אותה.
ברגע שרוצים לאכול, שוברים מצות לטביחה עד שיתרככו ונהיות רכות כמו מח.

טביחה אמסוקי/מחאלטה_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים