Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
רולדה בשר מס 5 טרי ואו קפוא לא למי שביקשה מתכון לבשר ביין בבקשה :
מצרכים:
רולדה בשר מס 5 טרי ואו קפוא לא מעובד
ראש של שום
חרדל דיז'ון
3 כוסות יין אדום
פילפל שחור גרוס
2 כפות אבקת מרק עוף
רוטב סויה 5 הטעמים של אוסם
1 כף גדושה.
שמן זית

אופן ההכנה:
לילה לפני אני מכינה את הבשר נועצת בערך 10 שיני שום , מורחת את הבשר חרדל דיז'ון ופילפל שחור גרוס ושמן זית .
(עושה לבשר עיסוי טוב טוב עוטפת בניילון ניצמד ולילה במקרר .
(לא חובה אפשר גם לא אבל ההשריה ללילה נותנת טעמים ניפלאים והבשר יוצא רך ועסיסי).
שלב שני: מחממת שמן זית בסיר רחב לצלי , חותכת שום שלם ל2 ומוסיפה לשמן החם , עושה לבשר סגירה בשמן החם מכל הצדדים .
לאחר מכן מוסיפה את היין את הסויה ,פילפל גרוס ונותנת רתיחה קטנה .
לוקחת את 2 כפות מרק העוף מערבבת בקערה עם 3 כוסות מים חמים ומוסיפה לבשר עם הנוזלים.
נותנת לזה להגיע למצב רתיחה ומנמיכה את האש .
מבשלת על הגז באש קטנה תוך כדי הפיכת הבשר כל פעם מצד לצד עד שהנוזלים מצטמצמים והבשר נהייה רך . בדיקה עם מזלג ואו סכין שניכנס ברכות וחלק מראה שהבשר מוכן .
לקרר ולאחר מכן לחתוך לפרוסות שוות לחמם את הרוטב שנישאר וליצוק על הבשר. י

בשר ביין_עליזה חסן
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים