Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקערה ל400 גרם בשר טחון להוסיף מעט שומן כבש לגרד בפומפיה. להמשיך לגרד בפומפיה בחלק הגס. בצל אחד בינוני. 2 פרוסות לחם רטובות וסחוטות. בחלק הדק תפוא אחד קטן. לקצוץ חצי צרור פטרוזליה וחצי צרור קוסברה להוסיף לקערה. לכתוש 2 שיני שום להוסיף לקערה. תבלינים: מלח. חצי כף כמון. חצי כף תבלין לקציצות. מעט ראס אל חנית. מעט בהרט. מעט אגוז מוסקט. חצי כף פלפל שחור. חצי כף א.מרק. מעט שמן. לטעום. לתקן טעמים. להניח לשעה מנוחה. בנתיים להכין 2 ביצים טרופות עם כף רסק עגבניות. כפית א.אפייה קמצוץ של סודה לשתיה וקמצוץ מלח. קערית של קמח (בערך כוס). לפני הטיגון להכין את תפוא מסוג דזירה האדומים המיועדים למילוי. לבחור את הבינוניים והארוכים. לחתוך לחצי לאורך. מכול חלק לחתוך באמצע אבל לא עד הסוף שיצא דמוי פה של ברווז חחחח למלא בבשר טחון. לטבול קודם בקמח אחכ בביצה ולטגן בשמן עמוק. בסיר קטן לטגן 3 שיני שום לא לשרוף. להוסיף 2 עלי כרפס. חצי כוס מים וקוביית צלי בקר של קנור . להעביר את הקציצות לתבנית חד פעמית. כשהרוטב רותח לשפוך על הקציצות ולהכניס לרבע שעה לתנור. להגיש חם.

מחשי … מפרום_מתכון של סופיה אביטל
סופיה אביטלספר המתכונים של
מתכון של

סופיה אביטל

26 מתכונים