Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים
1/2 קילו חומוס מושרה לילה במים
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור פטרוזיליה
1/2 ראש שום קלוף
1 בצל קלוף
2 פרוסות לחם
1/2 כפית כמון
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית חוויאג' למרק
1/2 כפית אבקת אפייה
חופן שומשום

הכנה
לאחר השריית החומוס נסנן היטב מנוזלים ונעביר למעבד מזון.

נוסיף למעבד המזון גם פטרוזיליה, כוסברה, בצל ותבלינים.

נרטיב ונסחט 2 פרוסות לחם ונוסיף גם כן למעבד המזון.

נטחן היטב את כל המצרכים עד לקבלת תערובת פלאפל אחידה.

נחמם שמן עמוק.

נוסיף לתערובת אבקת אפייה ושומשום ונערבב היטב עם כף.

נטגן את הפלאפל מספר דקות בשמן העמוק עד להשחמה, יש לשים לב שהפלאפל לא נשרף.

קציצות פלאפל_עופרה מרציאנו
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים