Share with:


חלבי

אופן הכנה

מנה איטלקית מנצחת

מצרכים:
3 כוסות אורז מבושל.
100 גרם בולגרית מגורדת
100 גרם צהובה מגורדת
100 גרם מוצרלה
חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים קצוצים
50 גרם אגוזי מלך טחונים
חצי כוס בזילקום קצוץ.
4 ביצים
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
1. מערבבים את האורז עם הגבינות , הבזילקום , הזיתים , האגוזים, 2 ביצים.
2. יוצרים כדורים ( קציצות) מהדקים טוב ומנחים בצד.
3. טובלים את הכדורים בקמח ואחר כך ביצה ואחר כך פירורי לחם
4. מטגנים בשמן עמוק עד שיזהיב.
5. הגיש לבד או על מצע של רוטב עגבניות.
לרוטב נפוליטנה:
1.5 קילו עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
2 בצלים קצוצים
3 כפות רסק עגבניות,
4 שיני שום קצוצות
חופן של עלי בזילקום קצוצים
3 גבעולי סלרי קצוצים.
2 גזרים קצוצים דק דק.
מלח ופלפל
1 כף סוכר

אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוספים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה ואז מבשלים כ 35 דקות.
2, לאחר 35 דקות טוחנים את הכל במעבד מזון ידני עד שהתערובת חלקה .
3. מקשטים בעלי בזילקום קצוצים ומגישים.
הערה:
מי שרוצה את הרוטב דליל יותר אפשר להוסיף מים לרוטב.

כדורי ארנצ'ני…קציצות אורז ממולאות גבינות_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים