Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי בשר בקר טחון טרי
1 תפ״א מגורד וסחוט מנוזלים
1בצל מגורד וסחוט מנוזלים
חצי צרור פיטרוזילה
כף שטוחה מלח
פלפל לבן מעט פפריקה כרכום ותבלין לקציצות משייה או ראס אל חנות או לקמה (בשפה המרוקאית).מעט מאוד מרק עוף ושמן ולעבד הייטב ולהניח בצד !

נעבור לסיר …
נשים שמן ונטגן בצל גדול חתוך לקוביות
שהבצל מזהיב להכניס פנימה 3 עגבניות מגורדות בפומפייה וכפית סוכר… ולערבב להוסיף תבלינים:
פפריקה מתוקה מלח פלפל לבן כרכום (אפשר להוסיף גם מעט מרק עוף לא חובה)
לערבב הכל להרתיח בנתיים קומקום מים חמים
להוסיף לרוטב את הלקט ירקות ולערבב
לשפוך מים חמים עד חצי מגובה הסיר בערך
לתת לזה רתיחה טובה ואז לגלגל פנימה את הקציצות
ולבשל על להבה בינונית עד שהנוזלים מצטמצמים

אפשר להגיש אורז לבן לייד
ואורז לבן אני מכינה הכי פשוט וקל
1 כוס אורז
מטוגן בסיר עם מעט שמן
מלח פלפל
2כוסות מים לכסות לבשל ..

קציצות בשר עם לקט ירקות
אתי כראדיספר המתכונים של
מתכון של

אתי כראדי

42 מתכונים