Share with:


צמחוני

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(דגים)

המצרכים:

1 ק"ג פילה מרלוזה טחון
2 בצלים מגוררים וסחוטים מנוזלים
1 גזר מגורר על פומפייה דקה
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כפות קמח
1 כף שום כתוש
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית כמון
מלח לפי הטעם
2 ביצים
2\1 כפית סודה לשתיה
2 כפות מים


~
שמן לטיגון

ההכנה:

להכניס לקערה פילה דג טחון עם שאר ירקות ותבלינים,, להוסיף קמח וביצים ולערבב
את הסודה לשתייה לערבב עם המים ולהוסיף לעיסה…
לערבב היטב לכסות את הקערה עם ניילון נצמד ולמקרר לחצי שעה.. להוציא מהמקרר
לחמם שמן במחבת ליצור קציצות מאורכות למעוך קלות ולטגן עד השחמה מכל צד..

להגיש חם ..

הקציצה הזו תמיד מזכירה לי את לילי הטבחית של בית הספר בן צבי שנות ה- 60

כל הזכויות שמורות C