Share with:


צמחוני

אופן הכנה

בסוטאז'
*לפרוס עגבניות לשפוך שמן אדום זה *מכינים במחבת נפרדת שמן מחומם *מעט לשים כף פפריקההמתוקה והצבע של השמן נצבע לאדום .ראש או *שתיים של שיני שום שלמות 2 חופנים של פול ירוק .לפזר מעל *הכל כוסברה קצוצה מעט כורכום (לא חייב ) מעט כמון לשים פלפלים יבשים *חריפים לכסות ולבשל בלהבה נמוכה בערך חצי שעה . להניח *מעל הכל פרוסות של דג סלמון ומעל לפזר שוב כוסברה *קצוצה ..לכסות אם יש הרבה נוזלים להשאיר מכסה חצי *פתוח להוצאת נוזלים לבשל עוד 20 דקות הכל רך ומוכן

בהצלחה. *לאה

דג מרוקאי עם סלמון_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים