Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
2 פרוסות סלמון חתוך לשניים
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1/2 פלפל גמבה אדומה חתוך לקוביות קטנות
1/2 פלפל גמבה חתוך לקוביות קטנות
1 כך שום כתוש
5 כפות סויה
5 כפות ג"ילי
2 כפות חרדל דיז'ון
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הגמבות ומטגנים לעוד 5 דק לאחר מכן את שאר הדברים ומבשלים לעוד 10 דק
תוך כדי ערבוב ומכניסים את הדג למחבת ומטגנים אותו מצד לצד לכמה דק
ומכניסים למקרר

2) מרדדים עלי מלווח ומחלקים ל 4 ומניחים כף של התערובת על כל חתיכה ושמים את הדג ומעל עוד כף של תערובת ומקפלים.
עושים חתכים באלכסון
מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ1/2 שעה
מצרכים הדרושים לרוטב פטריות
1 קופסה פטריות חתוכות
1/2 פלפל גמבה חתוך לקוביות קטנות
1 בצל חתוך לפלחים
1 שקית של אבקת רוטב פטריות
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כוס מים

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה עד להזהבה אבל לא יותר מדי ואחר מכן מכניסים את הפטריות ואת כל השאר ומבשלים תוך כדי ערבוב כ 5 דקות
ומגישים עם הדג

דג סלמון עם ירקות עטוף בבצק מלווח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים