Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

ארבעה דגים בקלה
שני בצלים גדולים
ראש שום
בערך צרור פיטרוזליה וכמה עלים לטעם כוסברה.
ארבעה ביצים רכות
תבלינים: פפריקה מלח פלפל שחור ולטעם קצת כמון
שלוש פרוסות לחם
סחוטות

ההכנה:
מבשלים את הדג ומנקים אותו טוב מהקוצים לאחר מכן מפוררים אותו וסוחטים את הבצל ופיטרוזיליה לאחר מכן לחתוך את השום דק ומוסיפים את הלחם הסחוט
ואז מערבבים ביחד ומוסיפים את תבלינים וגם הביצים ולטגן עד שישחימו בהצלחה ושבת שלום
לרוטב (מי שרוצה ):
כף רסק פפריקה
פלפל שחור
כף שמן
3 שיני שום
כל תערובת זו מטגנים קלות אחר מכן להוסיף את הכפתות ולאחר מכן שמים מים עד שמסמיך ומתקבל רוטב
לאחר מכן מורידים מהאש

כפתה – קציצת דגים טוניסאית_מתכון של בריג'יט רובין סבן – מאסטר מתכונים
בריג'יט רובין סבןספר המתכונים של
מתכון של

בריג'יט רובין סבן

31 מתכונים