Share with:


צמחוני

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(דגים)

מצרכים לקציצות:

1 ק"ג דג קרפיון מפולט וטחון
4 ביצים
2 ביצים קשות
1 כפית שמן
1 פרוסת חלה רטובה וסחוטה
2 כפות קמח מצה
2 בצל קצוץ
2 יחידות גזר מגורר
2 כפיות סוכר
2\1 כפית פלפל שחור
קורט מלח

הכנת עיסת הקציצות:

להכניס למטחנה או למעבד מזון את כל המרכיבים עם הדג המפולט
וטוחנים היטב לעיסה אחידה..ולהכניס למקרר..

בין לבין..

הכנת הציר:

בסיר עם 2 ליטר מים להכניס
2 בצלים חתוכים לפרוסות
4 גזרים שלמים
1 ראש דג חצוי

לתיבול הציר:

מלח לפי טעם
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כוס סוכר

ההכנה:

להביא את הציר מרק לרתיחה להנמיך אש ולהמשיך לבשל.
כשהציר מתבשל להוציא את עיסת הדג מהמקרר ולהכין קציצות.
את הקציצות להכניס לסיר עם ציר המרק הרותח..
ולבשל עד שהקציצות צפות למעלה.
להמשיך לבשל על להבה נמוכה למשך כ-שעתיים.

לצנן להניח על כל קציצה טבעת גזר לקישוט..
להגיש לצד חזרת…

כל הזכויות שמורות C