Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מתכון :
5 מנות פילה סלומון
מרינדה לסלומון השריה לילה לפני :
כף סויה
כף סילאן
כף שמן זית
5 שיני שום כתושות
פילפל גרוס
ומעט מלח גס
לערבב את כל החומרים
לעסות את הדג ולהשאיר כמה שיותר במרינדה .
הכנת הדג : לטגן אותו עד כדי הזהבה במחבת טפלון ואו בסיר בריאות של טפאל .

לרוטב העגבניות והפלפלים :
3 עגבניות חתוכות לקוביות
5 שיני שום קצוצים
צרור כוסברה קצוץ
2 פילפל צ'ילי אדום קצוץ,
כף רוטב סויה
מיץ מלימון 1
כף סילאן
כף אבקת מרק ( לא חובה )
כף שמן זית .
חצי כוס יין לבן .
חצי כפית פילפל גרוס
כפית כמון
כפית הריסה חריפה
מלח לפי טעם .
הכנה :
לחמם בסיר את השמן זית להוסיף את השום והפילפל צ'ילי להקפיץ מעט להוסיף את המיץ לימון ושאר המרכיבים בהדרגה ולערבב תוך כדי בישול לבדוק טעמים
לטעום שמאיזו ולשפר עם חסר ,
לשים מנת דג בצלחת למזוג רוטב ולהנות מכל ביס..

מנת סלומון טעימה בטירוף
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים