2 3 דגי בורי לחתוך לפרוסות בינוניות ולהמליח עם פלפל שחור,מלח ומעט מיץ לימון וחהניח בצד,
בסיר גדול ושטוח לשים 2 3 כפות פלפל צ'ומה 5 6 שיני שום פרוס לטגן
ולהוסיף כפית פלפצ שמור שטוחה
כף גדושה פפריקה מתוקה או חריפה
רצועות של פלפל גמבה וגם פלפלים קטנים
2 3 כפות רסק עגבניות ולערבב
לטגן את כל הרוטב עד שמבעבע היטב
לסדר מעל את הדגים הצורה יפה בסיר ולהשקות אותם מעט מהרוטב
להוסיף 2 כוסות מים ח,פ,לשתייה קרה ולבשל על אש נמוכה
מי שאוהב יכול להוסיף חופן כוסברה ולהמשיך לבשל עד לצמצום הנוזלים
ניתן להוסיף כף מרק עוף