Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

2 3 דגי בורי לחתוך לפרוסות בינוניות ולהמליח עם פלפל שחור,מלח ומעט מיץ לימון וחהניח בצד,

בסיר גדול ושטוח לשים 2 3 כפות פלפל צ'ומה 5 6 שיני שום פרוס לטגן

ולהוסיף כפית פלפצ שמור שטוחה

כף גדושה פפריקה מתוקה או חריפה

רצועות של פלפל גמבה וגם פלפלים קטנים
2 3 כפות רסק עגבניות ולערבב

לטגן את כל הרוטב עד שמבעבע היטב

לסדר מעל את הדגים הצורה יפה בסיר ולהשקות אותם מעט מהרוטב
להוסיף 2 כוסות מים ח,פ,לשתייה קרה ולבשל על אש נמוכה

מי שאוהב יכול להוסיף חופן כוסברה ולהמשיך לבשל עד לצמצום הנוזלים

ניתן להוסיף כף מרק עוף

דג בורי מבושל
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים