Share with:


אופן הכנה

קילו דגי סלמון מעורבב עם דגים אחרים
8 שיני שום
חופן כוסברה קצוץ
חופן שמיר קצוץ
2 בצלים קצוצים
פיטרוזיליה קצוצה
כף טמין יבש
1/2 כוס פרורי לחם
3 ביצים
3/4 כף פלפלת חריפה
כורכום
כף טימין יבש
קימל
כמון
1/2 כוס מי סודה
פלפל ירוק חריף קצוץ
1/2 כפית פלפלת מתוקה
המרכבים לרוטב
1 בצל קצוץ
מלח
כף פלפלת מתוקה
8-6 שיני שום קצוץ
1/4-1/2 כפית פפריקה חריפה
1 עגבניה טריה מחולקת ל-4
כף טימין יבש

לטחון את דגים ואת כל הירוקים ובצל במעבד מזון לא מחית. להוציא מהמעבד.
לערבב ולהוסיף שאר המרכיבים . להוסיף תבלינים פרורי לחם וביצים .
ליצור קציצות ולטגן .
הרוטב לדגים.
להזהיב בצל להוסיף טימין יבש. שאר המרכיבים ולבשל 1/4 שעה עם כוס מים מלח .
לסדר את הקציצות על הרוטב לבשל סמיך מי שאוהב יותר מימי גם בסדר .
לפזר מעל קימל וכמון 5 דקות אחרונות של בישול .
הערה.
אם מרגישים יבש בתערובת להוסיף 1/2 כוס מי סודה לשתיה .

פצצת טעם .

קציצות דגים מתקתק. מומלץ טעים יאמי
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים