Share with:


צמחוני חריף פרווה

אופן הכנה

(אני שילבתי גם פילה סלומון-אפשר כל דג)

את הדג אני משרה במיץ מלימון טרי ומלח כחצי שעה

בסיר סוטאז' שמים 6-8 שיני שום שלמות קלופות,3-4 פלפלים אדומים מיובשים,גמבה חתוכה לרצועות,

חופן כוסברה קצוצה גס בנדיבות,לפזר בסיר את הפולים לפי כמות
הסועדים,לתבל ב-כף מלח,2 כפות גדושות פפריקה מתוקה מרוקאית ,חצי כפית כורכום,חצי כף צ'ילי גרוס חריף,3-4 פלפל שאטה(הקטנים אדומים חריפים)רבע כוס שמן,לשטוף את הדג מהמשרה ולסדר בסיר מעל הפולים ולפזר מעל מעט מלח פפריקה וכוסברה,להוסיף כוס מים או יותר לפי כמות הדגים והסיר להביא לרתיחה לכסות את הסיר

ולבשל על להבה נמוכה כ-40 דקות הרוטב צריך להיות סמיך ולא מיימי

להביא חלה טרייה ולטרוףףףף

דג טונה מרוקאי חריף
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים