Share with:


אופן הכנה

להרתיח 5 תפוחי אדמה ולרסק לפירה

להוסיף מלח ופלפל שחור ולהניח בצד

לשטוף היטב 4 דגי סול
במעט שמן זית לטגן את הדג יחד חתוך לקוביות קטנות להוסיף :
רבע חבילה כוסברה
3 שיני שום קטוש
תבלין לדג
מעט כורכום
פלפל שחור
מעט לימון ולסנן

לפתוח על כף היד מהפירה למלא בדג ולסגור

לצפות בביצה ופירורי לחם ולטגן

מעדן אמיתי ❤ בצד צ' יפס בטטה ודג מטוגן

כדורי תפוחי אדמה במילוי דג סול
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1167 מתכונים