Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים:
1 כוס בורגול דק (ג'ראשה)
2 כוסות סולת
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כורכום
מים לפי ספיגה משהו כמו כוס או כוס וחצי

לערבב לבצק גמיש ונוח לעבודה ולהניח בצד

למילוי
חצי ק"ג בשר מ"ס 2 חתוך לקוביות קטנות
1בצל גדול קצוץ דק
3 גבעולי סלרי רק עלים קצוץ דק
10 גבעולי פתרוזיליה קצוצים דק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
כף פפריקה
כפית בהרט
5 כפות.שמן
נתחיל את המילוי לשים במחבת ללא שמן את הבשר הקצוץ עד שצבעם יהיה חום להוריד מהגז להניח בצד
לשטוף את המחבת מהשאריות לשים שמן ולטגן את הבצל עד שיזהיב
להוסיף את הבשר ולערבב הייטב להוסיף פלפל שחור מלח ופפריקה ולערבב להשאיר עוד 5 דקות
לכבות את הגז להוסיף בהרט והפתרוזיליה והסלרי ולערבב להניח בצד להצטנן

רוטב:
1 בצל בינוני קצוץ דק
חבילה עלי סלק ירוק (מנגולד) קצוץ גס
3 גבעולים כרפס כולל העלים קצוץ גס
1 כף שטוחה כורכום
5 כפות שמן
1 כפית פלפל שחור
1/2 כף מלח
1 כף מלח לימון
1 1/2 כפות סוכר
אופן הכנת המרק:
לטגן את הבצל עד שיזהיב,
להוסיף את הסלרי והסלק לטגן עוד כ 5 דקות
להוסיף מים רותחים עד לחצי הסיר ולהרתיח,
להוסיף תבלינים לערבב
בנתיים למלא את הבצק במילוי ולהכניס לסיר
בהצלחה רוחמה כהן כהן…🌻🌼🌻

קובה חמוסטה🍲_מתכון של רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים