Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

חומרים:🌹
2 קילו דג מרלוז
קילו נסיכת הנילוס
1 בצל גדול
1 תפוח אדמה
2 פלפל שושקה
1פלפל חריף אדום
1פלפל ירוק חריף
3עגבניות
2 ראשי שום
חבילת פטרוזיליה
חבילת כוסברה
כף אריסה חריפה
כף פלפל צנומה
כף פפריקה
כפית כמון
כף שטוחה מלח
כפית כורכום
חצי כפית פלפל לבן
2 ביצים
4 פרוסות לחם רטוב
5 כפות שמן
לימון ומלח להשרות את הדגים
אופן ההכנה לקציצות דגים:🌹
משרים את הדגים במים לימון ומלח חצי שעה
שוטפים היטב שמים במים ומלח חבילת פטרוזיליה
וחבילת כוסברה מסננים קוצצים טוחנים את הדגים שמים
חבילת פטרוזיליה חצי חבילה כוסברה ראש שום כתוש
כפית כמון כפית כורכום חצי כפית פלפל לבן כף אריסה
חריפה כף פלפל צ"ומה כף שטוחה מלח כף פפריקה מתוקה חצי כפית פפריקה חריפה לגרד בצל גדול
לגרד תפוח אדמה גדול לשים 2 ביצים וארבע פרוסות לחם רטוב וסחוט לערבב הכל יחד לתת לעיסה לנוח
לרוטב דגים לסיר 1:🌹
לחתוך פלפל ירוק 1 לחצי לשים פלפל חריף אדום יבש
לחתוך לעיגולים 2 פלפל שושקה
לחתוך גמבה אחת לשים 3 עגבניות חתוכות לפלחים
לקלף ראש שום לפזר הכל בסיר ולטגן להוסיף כף פלפל צ'נומה כף פפריקה כפית כמון כפית כורכום כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן כף שטוחה אבקת מרק עוף להוסיף 3 כוסות מים לבשל רבע שעה לתת רתיחה ולגלגל קציצות לתוך הרוטב לתת רתיחה לפזר מעל חצי חבילה כוסברה קצוצה מידי פעם להרטיב את הקציצות
להזיז מעט את הסיר ולשמור על יציבות הקציצות🌹roz
נ.ב הכמות מספיקה ל2 סירים

קציצות דגים חריפים_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים