600 גרם דגים טחונים מעורבים (שמתי אמנון, מעט נסיכה ובקלה) במכונת בשר, כי היא עוצרת את המיותר.(הדגים טרם טחינה השרתי בלימון במקרר).
בצל גדול קצוץ דק וסחוט מעט 5 שיני שום כתושות חופן פטרוזיליה, שמיר וכוסברה – (יחד צרור) שטופים וקצוצים דק ביצה כ-1/2 כוס פירורי לחם
תיבול: מרק עוף פרווה, פפריקה מתוקה וקצת חריפה, פלפל שחור, כמון, כורכום, מלח 1.5 כפות מיונז 1/2 כפית שטוחה אב' סודה לשתיה
**מערבבים ומאפסנים מכוסה במקרר לפחות לחצי שעה.
הכנה הרוטב:
מזהיבים בצל גדול חתוך לחצאי פרוסות, מוסיפים כפית סוכר דמררה לקירמול קופסת פיטריות טריות – לפרוס ולהוסיף לבצל הזהוב פלפל אדום גדול – חתוך לרצועות לא דקות 3-4 פלפלים יבשים מתוקים 1/2 פלפל חריף גדול 6 שיני שום פרוסות 2 כפיות מרק פטריות + כפית מרק בטעם עוף(פרווה)
תיבול: כף פפריקה מתוקה וקצת חריפה, פלפל שחור, כורכום, כמון, מרק עוף פרווה, מלח גס, מים רותחים
ההרכבה: מתחילים בהכנת הרוטב, כשמוכן, מזהיבים את קציצות הדגים, מוסיפים לרוטב את הירקות, מים, ולאחר שהתבשל מעט מכניסים את הקציצות, ומבשלים על להבה נמוכה כחצי שעה….תהנו.