Share with:


אופן הכנה

אני אכתוב את הכמויות שהכנתי.. אבל בהחלט אפשר להוריד או להוסיף..

לטגן 2 תפוא חתוכים לפרוסות לא דקות מדיי..(אפשר לוותר על הטיגון זה רק מוסיף )
להוציא מהסיר (אני שמה על המכסה של הסיר)

לטגן רצועות מ2 גמבות וכמה פלפלים חריפים שרוצים..אחרי כמה דקות להוסיף פרוסות גזר כשטיפה מקבל צבע להוסיף שום (שמתי 2 ראשי שום)
לטגן דקה

להוסיף תבלינים:
פפריקה מתוקה וחריפה
צ'ילי מקסיקני (או איזה צ'ילי חריף אחר)
טיפה כורכום
אבקת מרק עוף (כן כן כן !! מי שלא רוצה שלא תשים)
מלח ופלפל
לערבב דקה שתים להוסיף גרגירי חומוס ..את התפוא ובערך 2 כוסות מים לערבב ממש בזהירות ולהוסיף פרוסות לימון.. וכוסברהההה אפשר להשאיר שלמה (שזה מה שאני הכי אוהבת) ואפשר לקצוץ.. לשטוף היטב את הדג ..אני השתמשתי במושט ולא אני לא אוהבת שהוא בלי העור כבר נסיתי?? אפשר סלמון רק צריך לבשל את הירקות לפני כדי לא לבשל את הסלמון יותר מרבע שעה..אפשר קרפיון וכו'… אני שמה את הדג בכוונה עם העור למעלה כי ככה הדג תופס את כל הטעמים.. עם כף לקחת מהרוטב ולהרטיב את הדג ..

לפזר עוד טיפה כוסברה ..
לבשל גג גג גג חצי שעה בבקשה אל תייבשו את הדג

דג חריף ומטריף
הדר פלדמןספר המתכונים של
מתכון של

הדר פלדמן

24 מתכונים