Share with:


פרווה

אופן הכנה

חבילת פילה מרזולה לאחר הפשרה סוחטים את הנוזלים מהדגים
טוחנים עם צרור כוסברה
1 בצל
5 שיני שום
לתיבול הקציצות
1 כף כמון
כף מלח
1 ביצה
מעט כרכום
חצי כוס פירורי לחם
מעט פלפל שחור
2 כפות שמן
לשים את על העיסה ויוצרים כדורים

לרוטב
3 עגבניות קצוצות דק
6 שיני שום קצוצות
פלפלים ירוקים ,אדומים ויבשים
כף פפריקה
רבע עוס שמן
כף מלח שטוחה
ומים כשלוש כוסות שתיה קרה לאחר רתיחה שמים את הקציצות

בהצלחה❣️

קציצות דגים_מתכון  של מגי שוקרון
מגי שוקרוןספר המתכונים של
מתכון של

מגי שוקרון

2 מתכונים