Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

קילו וחצי דג סלמון חתוך לקוביות קטנות
שקית פולים קפואים מופשרים
צרור כוסברה
10 שיני שום חתוכות לקוביות
2 פלפלים יבשים מתוק/חריף חתוכים לטבעות
1 פלפל אדום טרי /גמבה חתוך לטבעות או רצועות
2 כפות פפריקה
כף שטוחה מרק עוף
חצי כפית כמון
מעט מלח רק אם יש צורך
כפית סוכר
2 כפות רסק עגבניות
שמן קנולה

הכנה:
שוטפים היטב את קוביות הדג סלמון מפזרים מעט מלח מעל הדג ומניחים בצד לשעה
בסיר רחב ושטוח יוצקים רבע כוס שמן ופפריקה .שום .פלפלים
תבלינים.כוסברה .מרק עוף.סוכר ורסק ומערבבים היטב!
יוצקים כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה ומבשלים כ 10 דקות .
מוסיפים את הפולים לרוטב
וממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך והפולים מבושלים טוב !
בערך 25 דקות או עד שטועמים ומרגישים שהפולים מבושלים לחלוטין !
אם חסר מלח מוסיפים מעט .
מסדרים את קוביות הסלמון בסיר מעל הפולים ומבשלים לעוד 15 דקות ומידי פעם יוצקים מהרוטב מעל הדג .
לקראת הסוף מוסיפים עוד מעט כוסברה קצוצה ומטענגים

באהבה אסתי זוהרץ ✨✨✨

דג סלמון ופולים ברוטב אדום_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

183 מתכונים