Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

4-5 פרוסות סלמון שהושרו במיץ לימון ומלח
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזליה קצוצה
3 קוביות שום כתוש
2 קוביות כוסברה
2 כפות רוטב טריאקי
2 כפות שמן זית
פלפל צ'ילי חריף גרוס-לפי הטעם
פלפל שחור גרוס-חצי כפית
מלח-לפי הטעם
חצי כפית זרעי כוסברה
חצי כפית טימין מיובש

בקערה לערבב את כל החומרים לטבול את פרוסות הסלמון ברוטב להניח בתבנית שהוברשה במעט שמן זית ובעזרת כף לפזר מהתערובת על כל דג.לכסות ברדיד אלומניום להכניס לתנור שחומם מראש ל-190

לאפות בערך חצי שעה לאחר מכן להסיר את הנייר כסף ולהמשיך לאפות עוד רבע שעה עד להזהבה

להגיש לצד תפו"א אפויים בתנור שתובלו בשמן זית פלפל צ'ילי גרוס חצי כפית כורכום חצי כפית פפריקה מתוקה חצי כפית פלפל שחור גרוס טימין מיובש,מלח-לפי הטעם ו-2 קוביות שום כתוש

סלמון בתנור
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים