Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

את הסלומון יש להשרות במיץ לימון ומלח כחצי שעה

,מכינים מרינד
3 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב טריאקי,
כף רוטב צילי,
מלח
פלפל שחור גרוס
אפשר להוסיף מעט צ'ילי גרוס חריף,
2 כפות שמן זית.

משאירים במרינדה בערך חצי שעה לספיגת טעמים,מחממים מחבת פסים בציפוי טפלון ומבשלים על אש נמוכה משני הצדדים.

להכנת הפירה:
מרתיחים 2 בטטות ו2 תפו"א קטנים עד לריכוך מרסקים במועך תפו"א

מוסיפים כף מחמאה מתבלים במלח פלפל ואבקת מרק ומערבבים…

מגישים ישר מהמחבט לצלחת ובתאבון

סטייק סלומון על מחבת פסים לצד פירה בטטה
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים