Share with:


צמחוני

אופן הכנה

4 דגים- מושט/לברק/דניס

לציפוי:
חצי צרור כוסברה
2 פלפלים ירוקים חריפים (או 1, תלוי במידת החריפות הרצויה)
3 שיני שום
6 כפות שמן זית
גרידת לימון מלימון טרי אחד
50 גר' פיסטוקים
2 כפות פירורי לחם לבנים
כפית וחצי מלח גס
כפית כמון
לאפייה:
4 כפות מים

אופן ההכנה:
1. כשמדובר בדגים תמיד עדיף להשתמש בדגים טריים, אך אם כבר קניתם דגים מהמקפיא בסופר, שטפו אותו היטב/השרו אותו מעט במים עם מלח ורק אז מתחילים.
נניח את הדגים בתבנית ע"ג נייר אפייה ונעבור להכנת הציפוי

2. קוצצים יחד את כל מרכיבי הציפוי מלבד פירורי הלחם והמלח במג'ימיקס או כל קוצץ אחר שקיים בבית, מערבבים היטב ומורחים בנדיבות מעל הדגים.

3. מפזרים מעל את פירורי הלחם והמלח, מטפטפים מסביב ומעל לדג את המים, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור חם 190 מעלות כ-15 דק'

דגים- מושט / לברק / דניס
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים